Nieuwsbrieven

Nieuwsbrieven zijn al of niet regelmatig verschijnende berichten voor een bepaalde groep geinteresseerde lezers binnen onze gemeente. Iedereen kan zich op zo'n nieuwsbrief abonneren. Als u dat doet, dan krijgt u die nieuwsbrief automatisch toegestuurd, zodra hij verschijnt. Op termijn kan dat een hoop drukkosten, en kosten voor verspreiding schelen! Dus abonneer u snel!


We hebben nu de volgende nieuwsbrieven;

1. De Zondagsbrief

Elke vrijdag wordt er een Zondagsbrief gepubliceerd. Deze bevat de liturgie van de eerstkomende kerkdienst en de belangrijkste mededelingen. U kunt zich abonneren op deze Zondagsbrief. U weet dan vrijdag al hoe de kerkdienst die u wilt bijwonen er ongeveer uit zal gaan zien. Kunt u de psalmen en gezangen die u nog niet zo goed kent vast even oefenen...

2. Over en Weer.

Via deze nieuwsbrief krijgt u een abonnement op de digitale "Over en Weer". Zodra deze (in pdf-formaat) beschikbaar is, krijgt u een email-bericht; met daarin een link om "Over en Weer" te downloaden. U kunt hem dan op de computer lezen en eventueel printen. Deze is wat de inhoud betreft volkomen gelijk aan de gewone gedrukte versie; maar is uitgevoerd in kleur.

3. Een PKCspoedbericht

Incidenteeel wordt er een PKCspoedbericht verstuurd om belanghebbenden op de hoogte te brengen van geen uitstel gedogende mededelingen. Ook op deze nieuwsbrief kunt U zich abonneren 

U kunt zich hier inschrijven voor de nieuwsbrieven naar keuze.

Wilt u geen nieuwsbrieven meer ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden. Dit geldt dan voor alle nieuwsbrieven waarop u zich geabonneerd hebt.
Mocht u een bepaalde nieuwsbrief wel willen blijven ontvangen dan is het op dit moment (najaar 2018) noodzakelijk u weer aan te melden voor die nieuwsbrief.