Contact

Wilt u contact met iemand van onze kerk?
Belt u dan met de pastoraat telefoon: 06- 47217410.
Dit meldpunt is dagelijks bereikbaar van 9.00 tot 21.00 uur; na die tijd kunt u een bericht inspreken waarna u de volgende dag wordt teruggebeld. Bij deze  telefoon als meldpunt kunt u uw verhaal delen met de vrijwilliger, u kunt een pastoraal probleem in de gemeente doorgeven of om informatie vragen over alle mogelijke zaken.
De medewerker kan u ook in contact brengen met de predikant of de pastoraal werker.
Ook kunt u rechtstreeks contact opnemen met een van hen:
Ds. Rik Willemsen, tel. 06-19847998
Pastor Eveline Masetti, tel. 06-10571560; pastoraat voor de gehele gemeente.

De voorzitter van de kerkenraad kunt u via  dit  emailadres bereiken.
De scriba van de kerkenraad via dit emailadres

Alle andere belangrijke adressen - bijvoorbeeld in gevallen van overlijden, bij geboorte of huwelijk - of contact met de kerkenraad of kerkrentmeesters vindt u op de adrespagina.

Voor de route naar de Dorpskerk hebben we een routebeschrijving gemaakt.

Wilt U een bericht sturen zowel naar de redactie van Over en Weer als naar de webredactie, dan kunt u volstaan met verzenden naar de redactie van Over en Weer

Berichten alleen bestemd voor de website stuurt u naar de webredactie.

Mededelingen voor de zondagsbrief kunt u per email doorgeven. Op een andere plaats van de website vind u een pagina met uitgebreidere instructies. voor het gebruik van dit mededelingencircuit.

Mocht u klachten hebben over het geluid in de kerk of via radio Castricum of anderszins commentaar hebben, dan kunt u dit melden bij Beeld&Geluid.